Kom bij de motorclub

Heb je interesse om lid te worden? Je bent van harte welkom om een keer vrijblijvend mee te rijden om te kijken of je het leuk vind.

Het lidmaatschap kost € 42,- per kalenderjaar.

Voor dat bedrag krijg je vóór elke rit een kop koffie, rijd je gratis mee met de avond motor 4 daagse en heb je aan het eind van het seizoen een gezellige feestavond!

Heb je al besloten dat je lid wilt worden van onze gezellige motorclub? Leuk! Welkom! Lees hieronder verder hoe je dat kunt regelen:

Om lid te worden is het volgende nodig:

• Stap 1: Download dit formulier.
  • Stap 2: Print het formulier.
  • Stap 3: Vul het formulier volledig in en zet een handtekening.
  • Stap 4: Scan of maak een foto van het ingevulde en ondertekende formulier.
  • Stap 5: Mail de scan of de foto naar ons e-mailadres: info@motorclubschoonebeek.nl

Als je het inschrijfformulier invult, ondertekent en naar ons opstuurt, ga je akkoord met onze privacy verklaring.

Eerstvolgende ritten

Zaterdag 11 juni 2022 "Pokerrun", start bij Cafe Dorgelo, aanvang rond 09:00h

Special event, rondgang langs diverse motorclubs in drenthe en overijssel om bij elke motorclub een envelop met een speelkaart in ontvangst te nemen. Niet open maken!! De verzamelde enveloppen (minimaal 5) moeten voor 5 uur 's middags bij de organiserende club in hoogeveen ingeleverd zijn waar ze worden opengemaakt om te zien of je een prijs gewonnen hebt.
Meer info op: https://www.pokerrunmcmotorhead.nl/

Of dit evenement doorgaat hangt nog van de toestemming van de gemeente hoogeveen af. In verband met de stikstofregels zou het kunnen dat de organisatie deze dag moet aflasten. Als het afgelast wordt komt er een andere datom voor deze rit in de plaats.

Welkom op de website van Motorclub Schoonebeek