Kom bij de motorclub

Heb je interesse om lid te worden? Je bent van harte welkom om een keer vrijblijvend mee te rijden om te kijken of je het leuk vind.

Het lidmaatschap kost € 42,- per kalenderjaar.

Voor dat bedrag krijg je vóór elke rit een kop koffie, rijd je gratis mee met de avond motor 4 daagse en heb je aan het eind van het seizoen een gezellige feestavond!

Heb je al besloten dat je lid wilt worden van onze gezellige motorclub? Leuk! Welkom! Lees hieronder verder hoe je dat kunt regelen:

Om lid te worden is het volgende nodig:

• Stap 1: Download dit formulier.
  • Stap 2: Print het formulier.
  • Stap 3: Vul het formulier volledig in en zet een handtekening.
  • Stap 4: Scan of maak een foto van het ingevulde en ondertekende formulier.
  • Stap 5: Mail de scan of de foto naar ons e-mailadres: info@motorclubschoonebeek.nl

Als je het inschrijfformulier invult, ondertekent en naar ons opstuurt, ga je akkoord met onze privacy verklaring.

Eerstvolgende ritten

25+26+27 Mei 2020

Eerste avondrit van het seizoen. In verband met Corona wordt deze (in kleine groepen) op meerdere avonden gereden.

13 juni 2020

Als alternatief voor de Pokerrun (die in 2020 niet doorgaat) organiseren we een alternatieve middagrit. Vertrek 11.30 uur.

21 juni 2020

Lange toertocht. Vertrek 09.00 uur.

Snert-Rit verslag

Op zondag 27 oktober 2019 is de laatste rit van het motorseizoen 2019 gereden. Deze laatste rit is onze Snert-Rit. Het was heerlijk weer (droog en meer dan 10 graden celcius). De opkomst was redelijk met 16 motorrijders.

De nieuwe website van Motorclub Schoonebeek is nu online.