Vrienden van

Vrienden van de club

De ‘vrienden van’ Motorclub Schoonebeek vind je hieronder.

Promo Reclame

Een creatief ontwerpbureau uit Emmen (Drenthe). Al meer dan 15 jaar sterk in het ontwerpen van logo’s, huisstijlen, brochures, folders, drukwerk, websites en meer.

Vrienden worden?

Ook een vriend worden van Motorclub Schoonebeek? Neem dan contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.

Snert-Rit verslag

Op zondag 27 oktober 2019 is de laatste rit van het motorseizoen 2019 gereden. Deze laatste rit is onze Snert-Rit. Het was heerlijk weer (droog en meer dan 10 graden celcius). De opkomst was redelijk met 16 motorrijders.

De nieuwe website van Motorclub Schoonebeek is nu online.