Vrienden van

Vrienden van de club

De ‘vrienden van’ Motorclub Schoonebeek vind je hieronder.

Rijschool Rico

Rijles moet ten eerste leuk zijn. Stap je al met tegenzin de auto in, dan zal de opleiding een stuk minder gaan dan wanneer je positief en met goede zin de auto in stapt. Bij RijschooL Rico wordt altijd geprobeerd de manier van rijles geven af te stemmen op de leerling en elke rijles op een positieve manier afgesloten.

Zo stap je altijd uit met een goed gevoel. Blij dat je weer iets nieuws geleerd hebt, een goed gevoel over jezelf en zo heb je ook weer zin in de volgende rijles!

Jager Solutions

Jager Solutions / Jager Verwarming b.v. is HET bedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van tuinbouwverwarming, verwarming in pluimveestallen en gespecialiseerd laswerk in diverse sectoren. Het bedrijf voor advies over de diverse mogelijkheden van verwarming en het bedrijf met uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van duurzaamheid en betrouwbaarheid. Dit specialisme is in de pluimveesector van groot belang, ook hier kan Jager Solutions spreken van kennis en ervaring voor wat betreft, nieuwbouw, aanpassingen en onderhoud van stallen.

Ten Napel Hoofcare

SPECIALIST IN PROFESSIONELE KLAUWBEHANDELBOXEN EN -UNITS MET INTERNATIONALE BEKENDHEID.

Hoogwaardige hydraulische, elektrische en mechanische klauwbekapboxen. Verkrijgbaar in mobiele en in vaste uitvoeringen voor de veehouder ‘Farmer’ of de professionele klauwverzorger ‘Pro’ en veeartsen.
Dierenwelzijn, kwaliteit en gebruikersgemak staan bij Ten Napel Hoofcare voorop!

TEN NAPEL HOOFCARE
KLAUWBEHANDELUNITS
+31 524 581 210

Sieben, De Echte Bakker!

Wij zijn met onze winkels gevestigd in Schoonebeek, Coevorden , Klazienaveen en Emmerhout. Sieben De Echte Bakker is al bijna 40 jaar een begrip in Schoonebeek en omgeving! De broers Erik en Roelof Sieben met hun partners vormen samen Sieben De Echte Bakker. Samen met onze enthousiaste medewerkers zorgen wij ervoor dat er elke dag weer de lekkerste producten in de winkels liggen.

Sieben, De Echte Bakker vindt U op diverse locaties:

De Pallert 30
7761 BV Schoonebeek
0524-531224

Van Echtenskanaal nz 135/A
7891 AG Klazienaveen
0591-318778

Markt 12
7741 JM Coevorden
0524-517906

Houtweg 153
7823 PH Emmen
0591-622707

Robuust handel-, en bouwservice


Robuust handelsmaatschappij:

Wij kopen en verkopen nieuwe en gebruikte tuinmachines. Van een kleine handgrasmaaier tot snoerloze bladblazer. Alles wat de particulier of de tuinman nodig heeft om een prachtige tuin aan te leggen of te onderhouden.

Robuust bouwservice:
Bouwservice Robuust verricht werkzaamheden in de bouw voor particulieren en bedrijven. Door vakmanschap en flexibiliteit zult u bij ons altijd vinden wat u zoekt. Of het nu gaat om advies of een offerte.

Adresgegevens:
Flintenpad 95
7761 AS. Schoonebeek

Contactgegevens:
Email: contact@robuusthb.nl
Telefoon: 0031 6 4191 0811

Promo Reclame

Een creatief ontwerpbureau uit Emmen (Drenthe). Al meer dan 18 jaar sterk in het ontwerpen van logo’s, huisstijlen, brochures, folders, drukwerk, websites en meer.

Oving Constructie

Wij spreken de taal van staal.
Al meer dan 70 jaar de top in staalconstructies

Staal, RVS, Aluminium; opmerkelijk flexibele producten wanneer je er echt goed mee om weet te gaan. De akoestische effecten in de fabriekshal aan de Industrieweg in Schoonebeek klinken voor een buitenstaander wellicht koud, kil en klinisch. Voor de vakmensen van Oving Constructie vertegenwoordigen ze de warme hartslag van een solide en dynamische onderneming.

Een enthousiast team van vaklui op het gebied van constructie en montage werkt geconcentreerd en vol overgave aan hoogkwalitatieve producten die hun weg vinden in onder meer de olie- en gaswinning, Petro-chemische industrie, weg- en waterbouw en de voedingsindustrie. Het motto ‘flexibel in staal’ krijgt bij Oving Constructie aansprekende proporties en de dynamiek van de onderneming vindt een aantrekkelijke vertaling in de goed gevulde orderportefeuille.

Oving Constructie B.V.
Industrieweg 27
7761 PV Schoonebeek

+31 (0)524-531271
+31 (0)524-532196
info@oving-constructie.nl

Techno-Care Schoonebeek

Een nieuwe en unieke dagbesteding in Schoonebeek.

Als je wilt ontdekken wat jij kunt leren en je houdt van techniek dan ben je bij ons op de juiste plaats.

Wij hebben een zeer uitgebreide werkplaats waar je kunt kiezen uit meerdere dingen. We hebben een plek waar je hout kunt bewerken. Wil je sleutelen aan fietsen, bromfietsen, auto’s of aan iets anders wat wielen en/of een motor heeft, dat kan ook. Vind je het leuk om iets van metaal te maken? Je kunt bij ons lassen, draaien of frezen. En als je het nog niet kunt dan leren wij het je!

Ons motto is dan ook: Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan.

Onze visie is dat iedereen zich kan ontwikkelen. Hierbij is het belangrijk dat ontdekt wordt wat je sterke kanten zijn. Wij gaan samen met jou uitzoeken wat je kan en wat je wilt. De passie voor techniek is hierbij het uitgangspunt.

Het doel is dat je iets doet wat je leuk vindt. En dat je daardoor ook nog heel veel andere dingen leert.

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op:

Techno-Care
Kosterijweg 3
7761 BC Schoonebeek

Ronald Eilering 06-51292121
Tamar Heerema 06-25064337

info@techno-care.nl

 

Actueel

Kijk onder Motorroutes voor de laatste informatie. Onder Foto's staan de meest recente foto's.