Competitie

Toercompetitie

Aan het begin van ieder jaar start ook een competitie voor ieder lid van onze club. Bij iedere rit, die dit jaar door de club wordt georganiseerd, zijn punten te verdienen.

Gewoonlijk levert het meerijden aan een rit 1 punt op,
maar er zijn ook ritten die wat meer vergen en daarom meer punten opleveren.

Wie, aan het eind van het seizoen, de meeste punten heeft vergaard, krijgt tijdens de feestavond in november, een leuke prijs.

Hieronder de huidige stand of download de volledige competitiestand in PDF.

Plaats Naam Punten
1 Roland, Robin, Leo, René, Erik 4
2 Harry, Dawid, Gerrie, Lenie, Guido, Bert, Peter 3
2 Henk Jan, Siem 2

(Na overleg in het bestuur blijkt dat we nog de oude puntentelling die het vorige bestuur had ingevoerd hanteren. Daardoor krijgen rijders met een motorrijbewijs, die ook lid zijn zijn van de MCS, ook punten als ze achterop meerijden.

Eerstvolgende activiteit

Eerstvolgende activiteit

Op 15 mei hebben we de avondrit gereden. Het wat goed om te zien dat we weer een aantal nieuwe leden konden verwelkomen, en ook dat er enkele vaste leden waren die weer eens mee reden. Graag tot de volgende keer!

De volgende activiteit die door de motorclub Schoonebeek wordt georganiseerd, is de lange rit die traditioneel de 'Sterrit' genoemd wordt. Deze rit gaan we op 2 juni rijden en is ongeveer 300km lang. Zodra we de rit uitgezet hebben zal dat op de site geplaatst worden.

Social media

Actueel

Kijk onder Motorroutes voor de laatste informatie. Onder Foto's staan de meest recente foto's.