Toercompetitie 2022

Aan het begin van ieder jaar start ook een competitie voor ieder lid van onze club. Bij iedere rit, die dit jaar door de club wordt georganiseerd, zijn punten te verdienen.

Gewoonlijk levert het meerijden aan een rit 1 punt op,
maar er zijn ook ritten die wat meer vergen en daarom meer punten opleveren.

Wie, aan het eind van het seizoen, de meeste punten heeft vergaard, krijgt tijdens de feestavond in november, een leuke prijs.

Hieronder de huidige stand of download de volledige competitiestand in PDF.

Top 3 (bijgewerkt t/m 18 mei 2022)
Plaats Naam Punten
1 Gerrie en Erik 4
2 Siem en Harrie 3
3 Leo en Rene 2

Eerstvolgende ritten

Zaterdag 11 juni 2022 "Pokerrun", start bij Cafe Dorgelo, aanvang rond 09:00h

Special event, rondgang langs diverse motorclubs in drenthe en overijssel om bij elke motorclub een envelop met een speelkaart in ontvangst te nemen. Niet open maken!! De verzamelde enveloppen (minimaal 5) moeten voor 5 uur 's middags bij de organiserende club in hoogeveen ingeleverd zijn waar ze worden opengemaakt om te zien of je een prijs gewonnen hebt.
Meer info op: https://www.pokerrunmcmotorhead.nl/

Of dit evenement doorgaat hangt nog van de toestemming van de gemeente hoogeveen af. In verband met de stikstofregels zou het kunnen dat de organisatie deze dag moet aflasten. Als het afgelast wordt komt er een andere datom voor deze rit in de plaats.

Welkom op de website van Motorclub Schoonebeek