Toeragenda 2022

Onderaan de pagina kun je de volledige agenda downloaden en inzien. Voor het downloaden van de route kies je de pagina met motorroutes.

11 juni 2022

Dag: Zaterdag
Activiteit: Special event dag
Starttijd: 9:00 uur
Afstand: Afhankelijk hoeveel motorclubs je gaat bezoeken.

Special event, rondgang langs diverse motorclubs in drenthe en overijssel om bij elke motorclub een envelop met een speelkaart in ontvangst te nemen. Niet open maken!! De verzamelde enveloppen (minimaal 5) moeten voor 5 uur ’s middags bij de organiserende club in hoogeveen ingeleverd zijn waar ze worden opengemaakt om te zien of je een prijs gewonnen hebt.
Meer info op: https://www.pokerrunmcmotorhead.nl/

Of dit evenement doorgaat hangt nog van de toestemming van de gemeente hoogeveen af. In verband met de stikstofregels zou het kunnen dat de organisatie deze dag moet aflasten. Als het afgelast wordt komt er een andere datom voor deze rit in de plaats.

18 mei 2022

Dag: Woensdagavond
Starttijd: 19:00 uur
Afstand: Korte rit, ongeveer 110km

Rit deels door duitsland en nederland. Veel kleine weggetjes, speelse route.
Let even op als je de route zelf vanaf je naviatie rijdt: Bij routepunt 26 steek je de grens naar duitsland over! Sommige oudere navigatie_systemen weten dat niet….en dan rij je 10km om. Route downloaden onder het knopje “Touren”.

1 mei 2022

Starttijd: 9:00 uur
Afstand: 280km

Rit richting friesland. Was een schitterende tocht met een kleine groep.

24 april 2022

Starttijd: 11:30 uur
Afstand: 160 km

Gelukkig weer een droge rit gehad, met 6 leden van de Motorclub Schoonebeek en 1 ‘achteropzitter’. Zodra ze haar motorrijbewijs heeft, zal ze daarna ook zelf mee gaan rijden op haar eigen motor.
Vertrek was vanaf cafe Dorgelo, Schoonebeek. We waren net op tijd thuis voor de start van een spannende F1-race.

27 maart 2022

Starttijd: 11:30 uur.

Was een mooie tocht, met gelukkig goed weer. Met een kleine groep gereden door mooi drenthe. De rit was uitgezet door Rene Jalving.

Welkom op de website van Motorclub Schoonebeek